Bestel voor 15:00 –> zelfde dag verzonden | gratis verzending vanaf €40 (NL)

visual van puppybox

Puppy box

Wij bieden het perfecte cadeau voor nieuwe, toekomstige of huidige puppy eigenaren. De puppybox is gevuld met puppy-proof speelgoed, traktaties en trainingsbenodigdheden. We hebben de leukste en lekkerste puppy-proof spulletjes uitgezocht. We weten zeker  dat het openen van deze puppybox een feestje is voor puppy’s en baasjes.

Een nieuw familielid? Op zoek naar iets om jouw kleine pluizige vriendje blij mee te maken? Wacht niet langer en koop nu jouw puppybox! De box is ook uitermate geschikt als cadeau voor iemand anders. Wij zorgen ervoor dat het uitpakken een feest wordt voor de hele familie.

In de puppybox vind je allerlei schattige verrassingen. De box is een mix van puppy-proof speelgoed, snoepjes en meer (we zijn de eigenaar ook niet vergeten). De puppy box komt in drie verschillende maten (voor de allerkleinste tot de allergrootste pups).

Een feest voor elke puppy!

afbeelding van puppybox

Als je aan het avontuur van een nieuwe puppy begint, komt er veel op je af in één keer. Van de aanschaf van een puppy tot de training. Bij Uncle Percy proberen wij met onze puppybox te helpen door alvast wat puppy bestendige speeltjes uit te zoeken en trainingssnoepjes. Daarnaast vindt u in de box ook nog een handige gadget voor bij het uitlaten. 

De training van u puppy kunnen wij helaas niet bij helpen, maar gelukkig zijn er genoeg manieren om hier begeleiding in te krijgen. Hier zijn wij altijd erg blij geweest met lokale puppycursus en onze lieve Charlie ging naar de Happy roedel voor puppy speelmiddagen. Een andere tip is om filmpjes op Youtube te kijken voor super handige trainingstips.