visual van puppy pakket

Puppy pakket

Wij bieden het perfecte cadeau voor nieuwe, toekomstige of huidige puppy eigenaren. De puppy pakket is gevuld met puppy-proof speelgoed, traktaties en trainingsbenodigdheden. We hebben de leukste en lekkerste puppy-proof spulletjes uitgezocht. We weten zeker  dat het openen van deze puppy box een feestje is voor pups én baasjes.

Wil jij jouw puppy verrassen of misschien die van een kennis?

Een nieuw familielid? Op zoek naar iets om jouw kleine pluizige vriendje blij mee te maken? Wacht niet langer en koop nu jouw puppy pakket! De box is ook uitermate geschikt als cadeau voor iemand anders. Wij zorgen ervoor dat het uitpakken een feest wordt voor de hele familie. Het pakket is helemaal gevuld, hierdoor is uitpakkingsbeleving optimaal. Misschien mag jouw hond hem zelfs wel helemaal zelf uitpakken?! Om dit mogelijk te maken zit er niks scherps in de box. 

De inhoud van het puppy pakket

In de puppybox vind je allerlei schattige verrassingen. De box is een mix van puppy-proof speelgoed, snoepjes en meer (we zijn de eigenaar ook niet vergeten). Het puppy pakket is geschikt voor alle honden maten (voor de allerkleinste tot de allergrootste pups). Houd hierbij rekening dat bijvoorbeeld een herderspup de puppy producten sneller ontgroeid dan een kleiner hondenras zoals een maltezer leeuwtje. Twijfel? Neem dan contact met ons op.

Een feest voor elke puppy!

afbeelding van puppy pakket

Als je aan het avontuur van een nieuwe puppy begint, komt er veel op je af in één keer. Van de aanschaf van een puppy tot de training. Bij Uncle Percy proberen wij met ons puppy pakket te helpen door alvast wat puppy bestendige speeltjes uit te zoeken en trainingssnoepjes. Daarnaast vindt u in de box ook nog een handige gadget voor bij het uitlaten. 

De training van u puppy kunnen wij helaas niet bij helpen, maar gelukkig zijn er genoeg manieren om hier begeleiding in te krijgen. Hier zijn wij altijd erg blij geweest met lokale puppycursus en onze lieve Charlie ging naar de Happy roedel voor puppy speelmiddagen. Een andere tip is om filmpjes op Youtube te kijken voor super handige trainingstips. 

Veel gestelde vragen over de puppy box

De inhoud van de box is zorgvuldig samengesteld met de meest kwalitatieve merken op het gebied van honden speelgoed en puppy speeltjes.
De meeste gratis pakketten die je kunt vinden hebben vaak met voeding te maken.
Bij ons staat de opvoeding en geluk van de pup centraal en daarom vol met leuke speeltjes en heerlijke snacks!

Het pakket is geschikt voor praktisch alle rassen. Er zit stevig speelgoed in het pakket van bekende merken zoals; Kong, Trixie en Earth rated. Alle snacks en etenswaren zijn speciaal gemaakt voor alle pups.