kerstbox hond

Merry Tail box

Is jouw hond braaf geweest dit jaar?
Wij vinden natuurlijk dat elke hond een kerstcadeau heeft verdiend. Daarom hebben wij de leukste honden kerstbox:

Merry tail box.

€38,50-

Het leukste kerstcadeau voor honden

Welkom op onze speciale kerstpagina, een pagina gewijd aan onze honden kerstbox: de Merry Tail box.
Deze box is bedoeld als een ideaal honden kerst cadeau. De box is volledig in kerst thema en gevuld met snack,
speelgoed en meer! Zo is kerst niet alleen leuk voor u, maar ook voor uw beste hondenmaatje. Het kerstcadeau voor uw hond (Merry Tail box van 2021) is nu beschikbaar voor de verkoop! Wees er snel bij, op = op.

Op zoek naar een leuk kerstcadeau voor uw hond of die van een ander? De leukste kerstcadeaus vind je bij ons. Speciaal voor kerst hebben wij een selectie gemaakt uit de jouw favoriete merken. Zo hebben wij dit jaar de leukste kerstspeeltjes voor jouw trouwe viervoeter van onder andere Zippy Paws, Fringe, Tails & Tales. Hier vind je naast onze kerstcadeau box voor honden ook kleinere cadeau opties. Bekijk nu het assortiment voor kerst. Klik hier.

De meest feestelijke honden kerstbox is er!

Dit jaar gaan we helemaal los met Kerstmis. Kerstmis wordt door iedereen anders gevierd, maar wij vinden dat onze familiehonden bij de festiviteiten moeten worden betrokken. Daarom brengen we u de Merry tail box. Dit is het perfecte cadeau voor elke hond en eigenaar. Het is een honden kerstbox. Omdat we vinden dat de hond iets moet vinden onder de kerstboom. Wat is nou leuker dan je hond een kerstcadeau te brengen?

Het team van Uncle Percy heeft zijn uiterste best gedaan om een zo kerstig mogelijke box te maken. We hopen dat u het net zo leuk vindt als wij. Lees verder om meer te weten te komen over de Merry tail box. We ontwierpen een klassieke kerstillustratie en vonden het beste kerst gerelateerde speelgoed en lekkers. Dus misschien vindt uw hond, of de hond van uw buurman, of de hond van uw vriend wel een honden kerstbox onder de kerstboom? Lees verder voor meer informatie over onze box. 

Uncle Percy wenst u prettige feestdagen: vier feest door uw hond een leuke box te geven.

We konden Kerstmis niet stilzwijgend voorbij laten gaan.  Het is onze favoriete feestdag van het jaar. Daarom bieden we onze gelimiteerde Editie Kerstmis special aan, een geweldige honden kerstbox:

honden kerstbox cadeau kerst
Kerstcadeau voor uw hond

We schreven een kleine blog over onze honden kerstbox: read (NL)

Kerstcadeaus voor honden


Wij geloven dat de kerst van een hond veel op die van jou of de mijneen mij moet lijken. Het moet worden gevuld met veel eten, veel liefde en veel kerstcadeautjes! Hier bij Uncle Percy  bieden we een volledig assortiment kerstspeelgoed en -traktaties samen met andere eigenzinnige kerstgimmicks zoals  hondenstrikjes.

Met de constante liefde en genegenheid die je het hele jaar door van je hond krijgt, denk je niet dat het tijd is om wat terug te geven? Kijken hoe iedereen zijn cadeautjes opent op eerste kerstdag is zeker spannend, maar wat nog spannender is, is dat je je eigen hondenkerstcadeau hebt om te openen! Stel je de pure opwinding voor op het gezicht van je hond! We verkopen een reeks kerstspeelgoed en -traktaties om je te helpen deze dag in stijl te vieren! We bieden niet alleen hondenkerstboxen.