Bestel voor 15:00 --> zelfde dag verzonden | gratis verzending vanaf €40 (NL)

Happy Purr box

Wij bieden de beste giftbox voor katten! De giftbox is gevuld met speelgoed en lekkernijen. We kiezen elk item zorgvuldig uit en testen het met onze eigen lieve katten. Zodat we kunnen garanderen dat de speeltjes leuk, veilig en sterk zijn (aangezien onze katten destructieve kleine monsters zijn).

JA! Hij is eindelijk hier, onze giftbox voor katten! Op veler verzoek hebben we de Happy purr box gemaakt! 

Uncle percy’s Happy purr box is het ultieme cadeau voor elke kat en katteneigenaar. De inhoud van de box wordt met de hand uitgezocht en elk seizoen kiezen we een andere inhoud. We proberen altijd een leuke en afwisselende selectie van spullen te vinden, om het leuk te houden voor eigenaar en kat. 

Heeft u een kat met allergieën, een oudere kat of een ander speciaal verzoek? Voel je vrij om contact met ons op te nemen, ons team neemt graag speciale verzoeken aan. Wij vinden dat elke kat het verdient om tevreden te spinnen, dus we zullen ons best doen om een box te maken die past bij uw behoeften!

Happy purr box

We zouden katten nooit kunnen vergeten, de meest koppige, gekke, lieve en zachte huisdieren van allemaal! Daarom hebben we deze superleuke box gemaakt (we weten hoeveel katten van boxen houden…). Het is de perfecte giftbox voor elke kat en eigenaar. Ga je je eigen kat behandelen of iemand anders zijn kat laten spinnen? Het openen van deze doos wordt één groot feest!