De leukste cadeaubox voor elke hond

De Happy Tail box is een unieke cadeaubox geschikt voor honden in alle soorten en maten. De box wordt elke maand handmatig samengesteld en hierbij maken wij een selectie uit de lekkerste snacks en het meest unieke speelgoed. Deze verrassingsbox voor honden is leuk voor verjaardagen, voor hondenvriendjes of gewoon zo maar, omdat jouw hond zijn best heeft gedaan! Wij kunnen ook rekening houden met een allergie of andere beperkingen. Misschien is jouw hond heel erg oud of houdt hij of zij gewoon écht niet van zachte knuffels. Laat het ons weten en dan gaan wij de uitdaging aan om de cadeaubox voor jouw hond ook een feestje te maken! 

cadeaubox hond

Dé verrassingsbox voor jouw hond! Kwispelen gegarandeerd.

Een super leuke giftbox voor honden, gevuld met nauwkeurig geselecteerd speelgoed, heerlijke lekkernijen, uitdagende hersenspelletjes, trainingsbenodigdheden en nog veel meer!

Wij verrassen u graag – elke kwartaal bieden wij een volledig nieuwe inhoud aan. Daarnaast wisselt ook het design van de doos! Zo houden we trouwe roedelleden ook graag tevreden. 

€32,50

De Happy Tail box is de leukste verrassingsbox voor honden

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze cadeaubox voor honden? Hierin kun je een unboxing video zien van één van onze eerste boxen. Deze geweldige honden die je hier ziet zijn de Nova Scotia Duck Tolling Retrievers van @dutchtollers (Instagram). De inhoud van de box verandert vaak. Neem eens een kijkje in ons speelgoed en snack assortiment, vaak selecteren we speeltjes uit ons huidige aanbod. Zo kun je stiekem een klein beeld krijgen van de inhoud van de box. Daarnaast vinden wij het leuk om verzoeken van baasjes te verwerken in de box, sommige honden houden nou eenmaal niet van kip bijvoorbeeld. Hier houden wij graag rekening mee. Zo is elke verrassingsbox voor honden weer een beetje anders. 

Uncle percy’s Happy tail box is het ultieme cadeau voor elke hond en hondeneigenaar. De inhoud van de doos wordt altijd met de hand uitgezocht, evenals het ontwerp. Elke maand heeft een ander thema. We hopen dat u het verhaal dat elke illustratie vertelt net zo mooi vindt als wij. Verder letten wij op de veiligheid van het speelgoed en de snacks. 

Heeft u een hond met allergieën, een oudere hond of een ander speciaal verzoek? Voel je vrij om contact met ons op te nemen, ons team neemt graag speciale verzoeken aan. Wij vinden dat elke hond een kwispelende staart  verdient, dus we zullen ons best doen om een doos te maken die past bij uw behoeften!

We houden ervan om honden te laten kwispelen, dus deze foto's maken ons blij!

Gegarandeerde kwaliteit