Cadeau tips honden (eigenaren)

Een kort verhaaltje met leuke cadeau tips voor een hond

Oktober.
Een mooi moment om meer terug naar binnen te keren en voor sommigen juist naar buiten te gaan. De één geniet van huiselijkheid, de ander geniet van de regen. 
Iedereen heeft hier zijn of haar eigen voorkeur in, maar één ding is zeker: jouw hond of honden vinden het heerlijk! Alleen het jammere hier aan is, die modderige pootjes in huis.
De grote vraag is: hoe vermaak ik mijn hond ín huis? Dat scheelt een hoop viezigheid in huis.
Hier wat cadeau tips om je hond in ieder geval een maandje zoet te houden. 
1. De Happy tail box. Als je hier bent gekomen via google dan was je vast opzoek naar cadeau tips of een honden cadeau. Of je was lekker door de NOS  aan het scrollen en bij het zien van het weerbericht moest je even aan je hondje denken die straks weer door de regen moet.
De Happy tail box is de ideale cadeau tip voor de herfst! Een leuke verrassingsbox voor honden vol met lekkers, iets uitdagends en leuk speelgoed! Als dit niet één van de betere cadeau tips is! Zo nu heb je google niet meer nodig. Ik zou nog wel even buienradar of weer-online checken voor de volgende wandeling met je hond. 
De Happy tail box oktober editie is in ieder geval het leukste cadeau voor je hond. Dé tip onder de cadeau tips. Laat de regen maar vallen en de wind maar waaien, want of je nu binnen blijft of naar buiten gaat, de bladeren kleuren toch wel bruin dus kan je er maar beter van genieten vanuit het raam of onder de schoenen. Veel plezier en geniet van de herfst samen met jouw hond of honden!
ps klik hier voor nog meer cadeau tips.