De honden kerstbox

Een korte introductie van het beste kerstcadeau voor elke canine

De mooiste tijd van het jaar komt er aan. De feestdagen; kaarsjes, sterren, maanlicht, warmte, de kou, de wind, vroeg donker, laat weer de zon op. Naast deze dingen is er vooral veel liefde. Het kan maar één feestdag zijn, kerst! Wij lopen al een tijdje warm voor kerst. Zodra de kerst voorbij is leven wij nog even naar oud en nieuw. Hierna zinnen wij al graag weer naar de volgde kerst. Wat ons betreft is kerst de mooiste dag van het jaar. Ook het er naar toe leven is één groot feest, cadeautjes zoeken in de stad, online shoppen tijdens de gure avonden opzoek naar dat ene bijzondere cadeau voor een bijzonder persoon.  En wat is er mooier dan dat ene speciale cadeau nou net kunt vinden? Dat vinden wij het mooie aan kerst! 

Zoals jullie weten zijn onze boxen al een cadeau op zich. De Happy tail box is natuurlijk een leuke maandelijks wisselende box die je eigenlijk altijd wel als cadeau kan geven. Maar helemaal met kerst. Het is een supermooi cadeau om aan een hondeneigenaar, baasje of hondeneigenaresse te geven, als cadeau voor de trouwe viervoeter. Nu hebben wij speciaal voor kerst een mooie honden kerstbox klaar liggen. Dit is een goed gevulde honden kerst box vol met speeltjes, lekkere dingen en nog veel meer! De leukste verrassing onder de boom. Welke hond wil nou niet mee doen aan deze speciale feestdag? Lekker met de hond rond de boom of op de bank lekker een kerstfilmpje kijken op Netflix. Terwijl de cadeautjes en met name de honden kerstbox liggen te loeren van onder de boom vandaan.

Onze honden kerst box ofwel speciaal voor de feestdagen omgedoopt tot “Merry tail box” is er voor alle honden van klein tot groot.
Zo weet je precies dat jouw hond of de hond van diegene voor wie je ‘m koopt precies de juiste honden kerstbox zal ontvangen.
Wisten jullie dat wij ook weer voor deze kersteditie van de Happy tail box ofwel de Merry tail box, de honden kerstbox die je niet mag missen een prachtige klassieke illustratie op de box hebben? Uiteraard met een echt kerstgevoel, de warmte die er vanaf straalt! Een mooie illustratie die wij graag verwelkomen in de collectie.

Al met al, wensen wij jullie allemaal hele fijne en warme feestdagen toe.
groetjes van Uncle Percy