Hondenmanden

Uncle Percy heeft voor iedere hond de perfecte hondenmand. Voor een hondenmand met super kwaliteit in verrassende designs en altijd met een snelle levering bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan snel hier: hondenmanden.  Meer informatie over over ons assortiment vindt u hier. Wist u bijvoorbeeld al dat we zowel grote als kleine hondenmanden hebben? Daarnaast hebben we keuze uit luxe hondenmanden en zachte hondenmanden. 

Bent u op zoek naar een luxe hondenmand?

Een hondenmand is een geweldig cadeau voor iedere hond. Dromen in een lekker warm, zachte en comfortabele hondenmand …. Wij hebben een zeer ruim assortiment waar u zeker een mooie mand voor uw hond kunt vinden. Het is natuurlijk het meest belangrijk dat de hond lekker ligt, maar het oog wilt ook wat. Daarom hebben wij een selectie luxe hondenmanden die zowel comfortabel zijn voor hond, als mooi voor in huis.

Afhankelijk van uw smaak en interieur zijn er veel verschillende modellen hondenbedden om uit te kiezen. Zo zijn er allemaal strakke en moderne designs, maar ook mooie klassieke modellen hondenbedden. Met een fijne hondenmand geeft u uw hond een veilige en comfortabele plek in huis. De meeste honden vinden hun eigen bed echt heerlijk. Ze kruipen er lekker in, rollen zich op en houden alles in hun omgeving in de gaten. En natuurlijk houden ze er gewoon van om in hun eigen comfortabele hondenbed te slapen.

Meestal kunt u kiezen uit verschillende maten, dus het opmeten van uw hond is aan te raden. Wij raden u aan om voor een groot bed te kiezen, zodat uw hond voldoende ruimte heeft om te rollen en zich uit te strekken in de mand zelf. Heeft u een hele grote hond of meerdere honden? Kijkt u eens naar de prachtige hondenmanden van het merk P.L.A.Y. die veel ruimte biedt aan uw hond doordat de hondenmand een grote diameter heeft. Bekijk de product pagina voor meer informatie. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren – en direct verkrijgbaar.

 

 

Mag een hond in bed?

Hoewel het verleidelijk kan zijn om ze bij je in bed te laten slapen, ontdekte een recent onderzoek van de Mayo Clinic dat je misschien beter af bent als ze op hun eigen terrein zijn (zelfs als het in je slaapkamer is). In tegenstelling tot slapen in een bed met een andere persoon, zo bleek uit de studie, is het hebben van een hond in je bed gekoppeld aan een verminderde slaap “efficiëntie”. Als u uw hond wat extra slaapoppervlakken wilt geven, zult u online en in winkels veel opties tegenkomen. We hebben experts geraadpleegd over hoe je kunt winkelen voor een hondenbed en hebben enkele van de beste hondenbedden samengesteld om te overwegen. Zie onze pagina ‘manden‘.